EFFECTIEF AFSCHRIKMIDDEL TEGEN INDRINGERS

Een professionele UR Fog mistgenerator is een ideaal afschrikmiddel tegen inbrekers. Op het moment van inbraak schieten deze mistkanonnen in een korte tijd een zeer dichte onschadelijke mist in de beveiligde ruimte waar zich waardevolle attractieve zaken bevinden. Tijdens het indringen alleen al zorgt deze overrompeling er meestal voor dat indringers zich zonder buit direct weer uit de voeten maken. En mocht de ongewenste gast de slechte plannen alsnog onverstoord voortzetten, dan zorgt de snel aandikkende mist voor de nodige zichtvermindering en desoriƫntatie. Daarmee levert een UR Fog mistgenerator naast de inzet van een gebruikelijk alarmsysteem een maximale preventie van uw eigendommen.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *