SMART IS HET TOVERWOORD

SMART IS HET TOVERWOORD

Het KNX communicatieprotocol is de internationale standaard voor het implementeren en kunnen integreren van geavanceerde domotica en gebouwautomatisering.

DeĀ INT-KNX-van SATEL (de opvolger van de eerste KNX module) was tot voor kort het enige KNX-gerelateerde product dat volwaardige integratie van INTEGRA alarmsystemen met intelligente gebouwinstallaties mogelijk maakte. Inmiddels heeft SATEL een indrukwekkende nieuwe lijn KNX Modules ontwikkeld.

Met deze KNX Modules opent SATEL interessante nieuwe wegen voor implementatie en integratie van slimme gebouwfuncties. Zo kunt u bijvoorbeeld verlichting, verwarming, airconditioning, ventilatie, jaloezien/rolluiken, multimedia en zelfs het besproeien van de tuin eenvoudig bedienen en automatisch laten aansturen.

Na programmering communiceren de KNX Modules met elkaar zodat ze kunnen samenwerken als onderdeel van het KNX systeem, of kunnen ze indien gewenst juist zelfstandig taken uitvoeren.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *