Nieuwe Satel producten

De ASW-200 F is een ‘slimme stekker’ waarmee u aangesloten apparaten op afstand kunt in- en uitschakelen (tot 1000 meter). De slimme stekker is ontworpen om binnen een tweeweg draadloos ABAX (2) systeem te werken. De ASW-200 F heeft een F-type stekker (SCHUKO) en toont de status en het stroomverbruik door verkleuring van de led ring.

 

De ACMD-200 is een draadloze koolmonoxidedetector (CO) die gevaarlijke concentraties van dit gas in een ruimte detecteert. Deze kan onafhankelijk of als onderdeel van een tweeweg draadloos ABAX 2-systeem werken.

 

De ACD-220 is een ABAX 2 gordijndetector en de CD-2 is hiervan de bekabelde variant. Beide zijn beschikbaar in de kleuren wit, bruin en antraciet. Deze detectoren zijn speciaal ontwikkeld voor bewegingsdetectie binnen langgerekte smalle gebieden. Bijvoorbeeld voor beveiliging van deuren, ramen of andere ingangen, als zijnde ‘een onzichtbaar gordijn’.

 

De APB-200 is een ABAX 2 paniekknop. De MPB-300 is daarvan de Micra variant en de PB-10is voorbekabelde systemen. Het ontwerp is zo uitgevoerd dat de in te drukken knop dieper verzonken ligt waardoor deze niet per ongeluk kan worden ingedrukt. De paniekknop wordt gebruikt voor activatie van een paniekalarm of om hulp op te roepen.

 

De OPXM-1 is een magneet voorzien van een IP65 behuizing. De magneten zijn compatibel met AXD-200 of XD-2 universele multifunctionele detectoren die in een OPX-1 behuizing zijn geplaatst. De behuizingen zijn voorzien van een harscoating die tegen externe invloeden beschermt.

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *